Réservation en ligne

Staanplaatsen op onze camping in de Dordogne

Welkom op onze gezellige familicamping in de vallei van de Céou. Onze kleinschalige camping beschikt over een dertigtal staanplaatsen waar u uw caravan, tent of camper kunt installeren voor een heerlijk ontspannen vakantie op onze camping in de Dordogne. 

 

Staanplaatsen

2 personen 100m2

Installeer uw caravan, tent of camper op een staanplaats op ons campinggedeelte tussen de notenbomen en zonnenbloemenvelden.

Tarifs à partir de
17€ / nuit

In de zomer zijn de staanplaatsen op onze camping in de Dordogne heerlijk schaduwrijk, dankzij de grote bomen op het terrein. Bovendien zijn de plaatsen afgebakend met heggen, zodat u geniet van uw privacy. 

De kalmte die heerst in vallei van de Céou met zijn glooiende groene heuvels staat garant voor een ontspannen vakantie. Hoewel de Dordogne erg druk bezocht is in de zomer, blijft de Céou vallei en de rivier heerlijk rustig. En toch verblijft u vlakbij de meeste bezienswaardigheden van de regio! Vanuit het kampeerdeel van de camping ziet u het bekende en schitterende kasteel van Castelnaud in de verte liggen. 

In de zomer vliegen er dagelijks luchtbalonnen over de camping. Een indrukwekkend spektakel dat u vanaf uit staanplaats kunt aanschouwen!

Aankomst : vanaf 14 uur – Vertrek : tot 12 uur

Al onze staanplaatsen beschikken over electriciteit (6A). Europese stekker vergeten? Wij lenen u deze bij de receptie tegen 15€ borg. 

 

Bent u op fietsvakantie of wandelaar en reist u met een kleine tent? Dan kunt u profiteren van ons speciale tarief!

 

 

Envie de séjourner en Dordogne ?

Je réserve