Réservation en ligne

27 juin 2019

Een ingerichte tent huren in de Dordogne: Bent u ready to camp ?

 

 

Bij ons op Camping le Céou weten we dat kamperen soms ook wat nadelen met zich meebrengt. Een volgeladen auto, een tent opzetten na een lange rit en dat stemmetje in uw achterhoofd : « Zijn we niets vergeten? » Daarom hebben we dé oplossing voor u. Bij ons kunt u een volledig ingerichte tent huren in de Dordogne. Echt kamperen, maar dan zonder de nadelen. Bij ons bent u altijd Ready to Camp. Waarom? Hierom! 

 

Ja, ik wil een ingerichte tent huren in hartje Dordogne

 

De voorbereiding : Zoveel redenen om een ingerichte tent te huren 

Het langverwachte moment is eindelijk daar. U gaat op vakantie! Omdat u zo van kamperen houdt heeft u gekozen voor een campingvakantie, in een tent. Maar wist u dat u ook een tent kunt huren? Helemaal ingericht en klaar voor gebruik. 

Als u ervoor kiest om een ingerichte tent te huren heeft u opeens  laadruimte over. Matrassen, bestek, klapstoeltjes? Dat vindt u allemaal ter plaatse. Onze Ready to camp tenten zijn namelijk volledig uitgerust. 

Welkom in uw ingerichte tent in de Dordogne

Het is niet voor niets dat onze tenten « Ready to Camp » heten. Wanneer u ze huurt, bent u namelijk volledig klaar om te kamperen. De tent staat al, de luchtbedden zijn al opgeblazen en de koelkast werkt al. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw koffers uit te pakken, een goede plons in het zwembad te maken en te genieten van de andere faciliteiten van de camping. Dat is pas echt vakantie vieren!

Bovendien heeft u lekker veel plaats over in uw auto om wat souvenirtjes mee te nemen. Of wat dacht u van de vele lokale speciliteiten zoals notenwijn, foie gras of heerlijke kazen? 

Bij vertrek: Laat uw ingerichte tent achter voor de volgende kampeerders

Wanneer ervoor kiest om een ingerichte tent te huren, hoeft u deze natuurlijk ook niet af te bouwen. Het enige wat u bij het vertrek hoeft te doen, is uw persoonlijke spullen en souvenirs bij elkaar te zoeken. Ideaal toch ?

Kortom, wij zien alleen maar voordelen! 
Een ingerichte tent huren in het hart van de Dordogne? Dat doet u natuurlijk op Camping Le Céou

 

Tarieven en beschikbaarheid 

 

 

 

 

 

 

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.