Réservation en ligne

Zwembad met glijbaan

Zwemfanaten kunnen zich goed uitleven op onze camping in de buurt van Sarlat. Camping Le Céou beschikt over een groot en verwarmd zwembad met pierenbad en glijbaan. Waterpret gegarandeerd! 

Op onze driesterrencamping in de buurt van Sarlat profiteert van een groot verwarmd zwembad, maar dat niet alleen.  

Het waterpark beschikt over een groot bad van 8 x 20m en een pierenbad van (4x4m) voor de kleineren. De grote glijbaan is onmisbaar voor groot en klein.  

 

Het zwembad is geopend van 1 mei tot 30 september 2020.

 

Camping Dordogne avec piscine

 

Wie zegt er dat een kleine camping geen groot zwembad kan hebben?

 

Piscine avec toboggan

Campingvakantie in de buurt van Sarlat: Volop waterpret voor jong en oud

Een middagje aan het zwembad van de camping is de ideale manier om bij te komen van een heerlijk dagje rondslenteren in Sarlat of een bezoek aan het kasteel van Castelnaud.

Neem plaats op de ligbedden terwijl de kinderen zich uitleven op de glijbaan. In het hoogseizoen worden er bovendien veel waterspellen georganiseerd in het zwembad. Het zou zomaar een onvergetelijke vakantie kunnen worden! 

Camping met verwarmd zwembad: Ideeal in het laagseizoen

Baantjes trekken in het bad zonder de rillingen te krijgen? Dat kan, ook in het laagseizoen! Ons zwembad is verwarmd waardoor u vanaf de opening in mei al heerlijk kunt zwemmen. 

 

Zwemt u liever een de rivier? Maak dan een duik in de Céou !

De rivier de Céou loopt op slechts 200m van de camping. Het rivierwater van de Céou is heerlijk helder en er is geen stroming. Leg uw handdoekje neer naast de watervalletjes, op een schaduwrijk plekje langs de rivier. 

Envie de séjourner en Dordogne ?

Je réserve